10.05.10

kčinng?


un tu vari slēpt savas grēksūdzes zem pūra, cik vien tev tīk. atnāks kāds, kurš nevis tikai redz un dzird, bet arī ieskatās un ieklausās (un runā!!), un tu būsi izlikts publiskai apskatei gluži pliks. ar vai bez tavas piekrišanas. tāpēc jau cilvēkiem liek atbildēt par to, ko viņi dara. cik šausmīgi vienkārša matemātika! noslēpums ir relatīvs jēdziens. bet nekas, pie visa var pierast - tā pieredze rāda.

domāju par lielām lietām. sapņoju un ļauju sapņiem materializēties, he. un tad brīnos par to, kurā mirklī sākas uzticēšanās, kur ir tas - kčinng! - jā, viņš / viņa drīkst par mani zināt vairāk kā citi. mistērija. un tikko tikai aptvēru, ka sapņi ir vairākveidu! dies pas, ja sāks piepildīties tie, kas rodas pa miegam. pagājšnakt sapņoju par milzīgu, milzīīīīgu skapi, kura vienā plauktā, lielā un rūpīgā piramīdā bija salikti vīriešu džemperi (plāni, adīti, ar pīnītēm) visos iespējamajos rozā krāsas toņos. jā, tieši tā - kāpēc?! patiesībā sapņoju vēl šo to, bet, ja es to 'šo to' uzrakstīšu te, tad pati samulsīšu. un stipri, turklāt. lūdzu, fantazējiet paši, cik vien tīk :] novēlu savu sarkšanu uz jūsu pleciem. ha!

vispār - daudz, daudz materiāla, par ko šonakt domāt. dāāudz, daudz. turklāt lielākā daļa jautājumi ir par un ap tēmu 'cik daudz tu par to zini?!' .. interesanti. pagaidām man viss patīk.
ras.

Nav komentāru: